Moto Trials Junkyard 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Moto Trials Junkyard 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Moto Trials Junkyard 2 játék

Moto Trials Junkyard 2 Moto Trials Junkyard 2
background
Leírás:
Juss át a veszélyes, akadályokkal teli ügyességi pályákon a motoroddal anélkül, hogy elesnél. A Moto Trials Junkyard motoros játék második részében is ugyanaz a kiváló irányítás és szemkápráztató külső vár rád, mint megelőző epizódban. A feladatod nem változott semmit: juss át az akadálypályán anélkül, hogy felborulnál a motoroddal. Egyensúlyozz, gyorsíts ügyesen, lassíts a megfelelő részeknél, és légy mindig óvatos! Ha már eljutottál egy ellenőrzőpontig, és utána buksz a motoroddal, akkor a játék megkérdezi, honnan szeretnéd folytatni. Ha nem szeretnéd elölről kezdeni, akkor válaszd az ellenőrzőponttól (Checkpoint) való indulást. Ha már nem először motorozol egy adott pályán, akkor melletted meg fog jelenni korábbi motoros éned szellemként. Így láthatod, hogy gyorsabb, lassabb, ügyesebb, vagy ügyetlenebb vagy éppen. Légy ügyes, és teljesítsd az összes pályát!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Motoros játék
Feltöltés:
Játszva:
4831
Értékelés:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Moto Trials Junkyard 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott motoros játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist