The Sun For the Vampire

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

The Sun For the Vampire

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

The Sun For the Vampire játék

The Sun For the Vampire The Sun For the Vampire
background
Leírás:
Segíts a vámpírnak útja során, hogy eljusson a varázslóhoz, aki segíthet neki kívánsága teljesítésében. A vámpír nagyon szomorú, hiszen a napot eddig csak képről látta. Nagyon kíváncsi lenne, hogyan is néz ki valójában, és tényleg olyan melengető, ahogy a vámpír mesékben hallotta. Egy kalandor utat mutatott neki, ha elmegy egy varázslóhoz, ő segíthet, hogy valóra váltsa álmait. Viszont az út hosszú, és veszélyes a varázsló házáig. Juss át a különböző pályákon ebben a mászkálós játékban és gyűjts minél több pénzérmét utad során. Minden pályán meg kell szerezned a kijárathoz szükséges aranykulcsot, majd el kell jutnod az ajtóig. A vámpír különleges képessége, hogy bármikor denevérré tud változni, így olyan helyekre is képes eljutni, ahová két lábon nem tudni. Vigyázz a tüskékkel és a veszélyes ellenfelekkel! Légy ügyes, és segítsd őt útja során.
Készítő:
Kiz10.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
4541
Értékelés:
(Szavazatok: 37, Átlag:4.81)

Oszd meg barátaiddal is a The Sun For the Vampire játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist