The Lost Vikings

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

The Lost Vikings

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

The Lost Vikings játék

The Lost Vikings The Lost Vikings
background
Leírás:
A The Lost Vikings játék egy régi, de annál emlékezetesebb játék, melynek főszereplője három mókás viking. A játék egy vidám, szöveges bevezetővel indul, amely falujukban mutatja be a három viking hőst. A hősöket egy éjszaka egy űrhajó raboja el, amelynek vezetője Tomator kapitány. A három skandináv harcost az idegen kapitány saját állatkertjébe rabolta el, de egy hiba folytán végül nem egy ketrecbe, hanem az űrhajó egyik részében találják magukat. Szerencsére mindhárom harcosnak megmaradt a fegyvere, így nekivághatnak hosszú és küzdelmes kalandjuknak. A céljuk, hogy kijussanak az idegen űrhajóról, és épségben hazatérjenek szülőfalujukba. A játék kulcsa: a csapatmunka, ez a vikingek legfőbb harci stratégiája. A játék több fordulatot is hoz majd a játékosok számára, hiszen az ötödik pályától kezdve már nem csak az űrhajóban kell mászkálnod. Különböző világokba kerülsz: találkozhatsz dinoszauruszokkal az őskorban, elkalandozol az ókori Egyiptomban, különleges csodavilágba kerülsz, amely tele van édességekkel, majd végül visszatérhetsz a kiindulási helyszínre: Tomator űrhajójára. A játékban összesen 36 pálya található, amelyben rengetek kihívás és izgalom vár rátok. Az első néhány pálya tanító jellegű, később viszont magadra leszel utalva. A játékban fontos, hogy a három karaktert felváltva használd, mindegyik karakternek megvan a maga képessége. Neked kell rájönnöd, hogy kit, mikor és hol kell használnod. Erik a vörös hajú viking nagyon gyors mozgású, ugrani képes, és legfőbb fegyvere a feje. Baleog igazi harcos, kardjával és íjával mindenkit el tud intézni. A harmadik viking Olaf, akinek fegyvere ugyan nincs, viszont a védekezésben nagyon fontos pajzzsal rendelkezik. Ha a pajzsát maga fölé tartja, akkor Erik fel tud rá ugrani. Segíts a viking hősöknek hazajutni a Sega egyik legismertebb logikai-platform játékában, a The Lost Vikings játékban.
Készítő:
Sega.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
3925
Értékelés:
(Szavazatok: 24, Átlag:4.08)

Oszd meg barátaiddal is a The Lost Vikings játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist