The Last Samurai

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

The Last Samurai

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

The Last Samurai játék

The Last Samurai The Last Samurai
background
Leírás:
Segíts a szamurájnak átjutni a pályákon, intézd el az utadba kerülő ellenségeket és utad során gyűjtsd be az elrejtett papiruszokat. A szamurájnak rengeteg ellenfele van, őket úgy lehet megkülönböztetni a pályán, hogy nem sárga, hanem piros kendő van a fejükön. Velük vigyáznod kell, mert nagyon szemfülesek, ha ők vesznek észre téged hamarabb, akkor véged van! Az egyik fegyvered, a dobócsillagod több funkciót is betölt a játékban. Egyrészt az ellenfelek kiiktatására való, másrészt a pálya bizonyos elemeit tudod vele szétbontani. Minden egyes pályán láthatod, hány papirusz tekercs van elrejtve, próbáld meg mindet összegyűjteni, és eljutni a kijáratig. A másik fegyvered a bomba, amelyből csak keveset tudsz felhasználni. A bomba jóval nagyobb erejű, nagyobb területen okoz pusztítást, viszont túl távolra nem tudod eljuttatni. Juss át minden pályán, szerezz meg minden tekercset és szerezd meg a különböző játékban megnyerhető trófeákat!
Készítő:
TheShpufa
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
4330
Értékelés:
(Szavazatok: 12, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a The Last Samurai játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist