The Gentleman

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

The Gentleman

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

The Gentleman játék

The Gentleman The Gentleman
background
Leírás:
Juss át az esernyős úriemberrel a sötét és titokzatos holdfényes pályákon! A játék főszereplője egy keménykalapos öltönyös úriember, aki egy esernyővel sétál az éjszakában. Egyetlen célja van a játékban, hogy elérje a kijáratot jelentő barna ajtót. Útja során rengeteg ellenfél és akadály vár rá. Sokszor az ajtó is zárva lesz, ekkor meg kell keresni a kulcsot, amivel ki tudja nyitni. Az úriember esernyője több funkciót is ellát. A gonosz eső felhők ellen rendkívül hatásos, hiszen ha kinyitja esernyőjét, menedéket talál. A nagyobb szakadékok átugrásában is fontos szerepet tölt be, hiszen ha a levegőben nyitod ki azt, akkor ejtőernyőként szolgál téged. A játék elején gyakorló pályákat találsz, ahol megtanulhatod az irányítást. Ebben a remek mászkálós játékban nem csak az ügyességedre lesz szükség, hiszen néhány esetben gondolkodtató feladványokkal is találkozhatsz!
Készítő:
Snapbreak.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
5349
Értékelés:
(Szavazatok: 48, Átlag:4.71)

Oszd meg barátaiddal is a The Gentleman játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist