Sonic the Hedgehog

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Sonic the Hedgehog

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Sonic the Hedgehog játék

Sonic the Hedgehog Sonic the Hedgehog
background
Leírás:
Az eredeti és klasszikus Sonic játékot a Sega adta ki még 1991-ben, azóta a játék, és maga a főszereplő, Sonic is hatalmas karriert futott be. A Sonic the Hedgehog játékot a Sonic Team csapat készítette el, és 1991. nyarán jelent meg Sega és Sega Genesis gépekre. A klasszikus történetben Sonic a sün ellenfele Dr. Robotnik. A játékban ellene és gonosz lényei ellen kell megküzdened, miközben rengeteg aranykarikát gyűjtesz. Dr. Robotnik elsődleges célja, hogy megszerezze a káosz smaragdokat, amelyek éltetik és mozgatják a játékbeli világot, Mobiust. A játék egy 2 dimenziós oldalnézetes mászkálós játék, ahol Sonic-kal kell eljutnod a pályák egyik végéből a másikba. Sonic különleges képessége, hogy össze tud gömbölyödni, és szupergyors sebességgel tudja ledönteni ellenfeleit a pályáról. A gyors sebesség egyik kulcseleme a játéknak, rengeteg helyre csak így tudsz eljutni. A játék története rendkívül izgalmas, a pályák változatosak, színesek.
Készítő:
Sega.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
5899
Értékelés:
(Szavazatok: 46, Átlag:4.22)

Oszd meg barátaiddal is a Sonic the Hedgehog játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist