Snail Superman

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Snail Superman

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Snail Superman játék

Snail Superman Snail Superman
background
Leírás:
A két szuper hős, a két meztelen csiga közös kalandokba keveredik. Segíts nekik eljutni a pályák végére. Mindkét csiga a játék elején ház nélkül indul útnak. A pályákon el vannak helyezve különböző képességű csigaházak, amit ha bármelyikük is magára ölt, akkor megváltozik a képessége. Szuperhős csigákká válnak, amint megukra húzzák a különleges erejű házakat. Például a sárga házat magukra öltve magasabbra tudnak majd ugrani a kis állatok. A szürke ház az erőt szimbolizálja, segítségével a kőfalakat is át tudják majd törni. A mászkálós játék logikai elemeket is rejt magában, hiszen lesznek olyan helyek, ahová csak gondolkodás útján tudsz majd eljutni. A játékot játszhatod egyedül is, vagy barátoddal. Persze ezúttal, egyedül nehezebb lesz két személyt irányítanod, de nem lehetetlen! Segítsd a két csigát útja során, hogy egy igazán izgalmas kalandban részesüljenek!
Készítő:
Gamestwoplayer.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
5003
Értékelés:
(Szavazatok: 51, Átlag:4.12)

Oszd meg barátaiddal is a Snail Superman játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist