Shape Shifter 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Shape Shifter 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Shape Shifter 2 játék

Shape Shifter 2 Shape Shifter 2
background
Leírás:
Az alakváltós mászkálós játék második részében egy gonosz boszorkánnyal kell megküzdenetek. Juss át a pályákon a három jóbaráttal, az egérrel, a nyuszival és az elefánttal. A három játékos között nagyon egyszerűen tudsz váltani: az 1-es gomb hatására nyuszi karakterre válthatsz, a 2-es gomb lenyomása után a behemót és erős elefánt válik elérhetővé, míg a 3-as gomb hatására a kisegért irányíthatod. Minden karakternek más és más képességei vannak: az elefánt erős, és súlyos, így őt ott tudod alkalmazni, ahol az erőre lesz szükséged. A nyúl karakter hatalmasat tud ugrani, és a levegőben még egyszer el tud rugaszkodni. Őt akkor érdemes választanod, amikor nagyon magas, elérhetetlen helyekre kell eljutnod. A harmadik karakter a játékban, a kisegér. Ő különlegesen kicsiny alkatával tud szolgálatodra lenni, a legkisebb helyekre is befér, és ezen felül nagyon jól tud fára mászni. Használ a karaktereket a megfelelő helyen, és juss el velük a kijáratig minden egyes pályán. Minden egyes helyszínen összesen 3 csillagot találhatsz, melyeket ha összegyűjtesz, akkor bónusz pontokat szerezhetsz. Ha tetszett a Shape Shifter 2 játék, akkor érdemes kipróbálnod a Shape Shifter játék első részét is, hiszen abban is rengeteg izgalmas kaland és fejtörő vár rád.
Készítő:
Myplayyard.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
3684
Értékelés:
(Szavazatok: 24, Átlag:4.00)

Oszd meg barátaiddal is a Shape Shifter 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist