Papa Louie 3 - When Sundaes Attack

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Papa Louie 3 - When Sundaes Attack

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Papa Louie 3 - When Sundaes Attack játék

Papa Louie 3 - When Sundaes Attack Papa Louie 3 - When Sundaes Attack
background
Leírás:
A Papa Louie 3. részében ezúttal egy gonosz fagylaltkehely ellen kell megküzdened, aki elrabolta a barátaidat és a vendégeidet. Egy szép nyári napon a főhős egy hajóval indult neki a végtelen tengernek, ahol a legjobb gyorséttermet szerették volna megnyitni. De sajnos a megnyitó nem úgy sikerült, ahogy azt várták volna. A gonosz fagylaltkehely és társai életre keltek és megkötözték az eladókat és a vásárolókat. Ezután egy teleport kapun keresztül eltűntek. A kapu által keltett szélörvény a főhőst is magával repítette, így esélyt adva neki, hogy megmentse a hajó utasait. Segítsd őt útja során, intézd el az ellenfeleket, és szabadítsd ki a pályák végén található fogvatartottakat. Miután egy vendéget, vagy barátot kiszabadítottál, utána elérhetővé válik a játékban. Minden kiszabadított utas más és más képességekkel rendelkezik. A pályák előtt te döntöd el, kit választasz a következő pályára.
Ha tetszett a játék, mindenképpen ajánljuk neked, hogy nézd meg a Papa Louie 2. részét, amelyben a gonosz hamburgerek támadták meg az éttermet. A feladatod abban a részben is ugyanaz: megmenteni az elrabolt vendégeket és barátokat.
Készítő:
Flipline.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
13108
Értékelés:
(Szavazatok: 79, Átlag:4.78)

Oszd meg barátaiddal is a Papa Louie 3 - When Sundaes Attack játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist