Nervous Bot

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Hirdetések

Nervous Bot játék

Nervous Bot Nervous Bot
background
Leírás:

Segíts a kék robot fiúnak visszaszerezni az elrabolt lila robot lányt, keresd minden pályán a kijáratot jelentő fekete ajtót. A kék és a lila robot boldogan éltek, amíg meg nem jelent a narancssárga robot, aki egy óvatlan pillanatban magával ragadta a robotlányt. A kék robot nem tétlenkedett, azonnal a nyomukba eredt. A játék különlegessége, hogy rengeteg idegesítő szabály nehezíti a továbbhaladást. Például nem juthatsz tovább a pályán, ha nem fordultál balra, vagy hasonlóan nem tudsz a kijáratba belépni, ha a felszedett lövedéket nem lőtted ki valamilyen tárgyra. A játék előrehaladtával egyre több, és nehezebb szabályok lesznek, melyeket betartva a legkönnyebb pálya is nehézzé válik. A célod minden egyes pályán, hogy a szabályokat betartva elérd a kijáratot. Ha bármilyen szabályt megszegsz, akkor a robot felrobban. A szabálysértést pedig a képernyőn olvashatod el. A következő próbálkozásodnál erre a szabályra próbálj odafigyelni. A szabályok az összes pályán érvényesek!

Készítő:
Dojo.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
3250
Értékelés:
(Szavazatok: 16, Átlag:4.88)

Oszd meg barátaiddal is a Nervous Bot játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist