Mr Splibox - The Christmas Story

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Mr Splibox - The Christmas Story

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Mr Splibox - The Christmas Story játék

Mr Splibox - The Christmas Story Mr Splibox - The Christmas Story
background
Leírás:
Játssz a Mr Splibox karácsonyi kiadásával, melyben a feladatod, hogy eljuss a karácsonyi füzérekkel kidíszített kijáratig. A kis Spliboxok világát megtámadta egy gonosz hószörny, mindenki aki tudott elmenekült. Mr Spliboxot álmából riasztották fel a kis lakók, és a segítségét kérték. A főhős azonnal útnak indult, hogy megmentse a karácsonyi kis falu lakóit! A célod a játék során az, hogy eljuss minden pályán a kijáratig. Az előző Mr Splibox részekhez hasonlóan, most is a kis doboz lények lesznek a segítségedre. Helyezd el őket, építs belőlük magaslatot, így eljuthatsz olyan helyekre is, amelyek túl magasan helyezkednek el. A lerakott dobozokat akár el is dobhatod, mellyel újabb előnyt szerezhetsz a pályákon. Vigyázz az ellenfelekkel, és a csapdákkal. Teljesítsd az összes pályát, és végül küzdj meg Snow Boom-mal, a gonosz hószörnnyel.
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
2759
Értékelés:
(Szavazatok: 6, Átlag:4.17)

Oszd meg barátaiddal is a Mr Splibox - The Christmas Story játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist