Money Movers 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Money Movers 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Money Movers 2 játék

Money Movers 2 Money Movers 2
background
Leírás:
A két testvérnek a legutóbbi Money Movers részben sikerült megszökni, most viszont nekik kell megszöktetni valakit a rácsok mögül. A szökés után boldogan élték életüket, egy napon viszont egy titokzatos levelet kaptak. A levelet az édesapjuk írta, aki a segítségüket kérte. A börtönbe került édesapa a szökéséhez kért segítséget. Nem is sokat hezitáltak a testvérek, rögtön kezet ráztak.
Az előző részhez hasonlóan a helyszín most is a börtön. Juss át a különböző nehézségű pályákon a két főszereplővel. Minden részen keresd a zöld feliratos kijáratot. Használd ki a karakterek különböző képességeit, hogy eljuss a célodig. Vigyázz az őrökkel, a megfigyelő kamerákkal és az fegyverekkel. A játék előrehaladtával egyre többet kell gondolkodnod, egyre többször kell a megtervezned a kijutásodat.
A játékban összesen 20 pályán kell keresztüljutnod ahhoz, hogy kiszabadítsd a családfőt.
Készítő:
Kiz10.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
6353
Értékelés:
(Szavazatok: 30, Átlag:4.67)

Oszd meg barátaiddal is a Money Movers 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist