Level Editor 4 - Wild West

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Level Editor 4 - Wild West

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Level Editor 4 - Wild West játék

Level Editor 4 - Wild West Level Editor 4 - Wild West
background
Leírás:
Level Editor játék ezúttal a távoli vadnyugatra kalauzolja el a játékosokat, a feladatod nem változott: változtasd meg a játék pályáit úgy, hogy el tudj jutni a pálcikaemberrel a célig. A Level Editor mászkálós játék során különféle pályaelemeket helyezhetsz el a játék bármely pontjára. A célod, hogy megóvd a cowboy kalapos emberkét a veszélyektől, és elvezesd őt a kijáratot jelentő ajtóig. A különféle blokk elemek elhelyezésével a főhősödet olyan helyekre is eljuttathatod, amelyek a játék kezdetekor még elérhetetlenek. Használd a mozgó blokkokat, hogy áthidald a nagyobb szakadékokat, vagy elintézd az ellenfeleket. Vigyázz a tüskés, mozgó vagy indián fejdíszt viselő labdákra. Használd a kapcsolókat, gombokat, hogy szabaddá tedd az utadat a cél felé. Ha elrontottál egy pályát, akkor bármikor újra kezdheted azt. A játék elérhető okos telefonokra is, Android és Windows rendszerekre egyaránt. A játék összesen 47 pályát tartalmaz, amelyeken a célod a kijárat megtalálása!
Ha tetszett a rész, akkor érdemes megnézned oldalunkon a Level Editor előző részét is.
Készítő:
A10.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
3867
Értékelés:
(Szavazatok: 24, Átlag:4.29)

Oszd meg barátaiddal is a Level Editor 4 - Wild West játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist