Key and Shield

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Key and Shield

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Key and Shield játék

Key and Shield Key and Shield
background
Leírás:
Juss át a kis emberkével a pályákon, győzd le az ellenfeleket, gyűjtsd a pénzérméket és a pályák végén szabadítsd ki a ketrecből a barátaidat. Kulcs és pajzs, a játék címében is ez olvasható: ez az a két tárgy, melyet felhasználva át kell jutnod a pályákon. Természetesen ez nem lesz olyan egyszerű, hiszen rengeteg veszély és ellenfél található a pályákon. A játék során a pajzsodat több mindenre is használhatod majd. Egyrészt a védekezésben nyújt segítséget, másrészt a támadásban. A feletted mászkáló ellenfeleket a fejed felé tartott pajzzsal könnyedén elintézheted. A harmadik funkciója a pajzsnak, a repülés. Csak tartsd a fejed felé a kis kék pajzsodat, és ugrás után a levegőben vitorlázva érkezel a földre. Így jóval nagyobb távolságokat is át tudsz ugrani. Minden pályán két ketrecet találsz, egy kisebbet és egy nagyobbat. Ezen ketrecek kinyitása lesz a fő feladatod. További bónuszt kapsz, ha a pályán található összes érmét összegyűjtöd! A játék irányítása az iránygombokkal illetve az X és a Z gombokkal működik. Mobiltelefonról is játszható.
Készítő:
Gamepix.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
4575
Értékelés:
(Szavazatok: 36, Átlag:4.81)

Oszd meg barátaiddal is a Key and Shield játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist