Instantaneous Combustion Syndrome

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Instantaneous Combustion Syndrome

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Instantaneous Combustion Syndrome játék

Instantaneous Combustion Syndrome Instantaneous Combustion Syndrome
background
Leírás:
A I.C.S. mászkálós játék, egy igazán különleges és egyben nagyon nehéz játék, hiszen az akadályok átugrásán túl, itt nagyon oda kell figyelned a gyorsaságodra. A játék főszereplője egy barlangrendszerben éli életét, és amint kisétál a verőfényes napsütésben a barlangból, egyből felforrósodik az egész teste. Ha túl sokáig sétálsz vele a napon, akkor a forrósodásnak köszönhetően kigyullad a főhős, és ha nem jutsz el vele időben valami víz közeli helyre, akkor meghal. Ezen tulajdonsága miatt a játék rendkívül nehéz, minden elrontott lépésnek ára van. Ha szerencséd van, még időben vissza tudsz menni a pálya kezdőpontjához, ahol általában egy szökőkút is található. A szökőkutat használva újra visszanyered eredeti alakodat, és ismét nekivághatsz az adott pályának. A játékban a célod az, hogy megkeresd a kijáratot. Ha elértél a kijárathoz, ott gyorsan be is kell lépned. Figyelj oda a karaktered feje felett található sávra, amely jelzi éppen az forrósodás, vagy az égés mértékét. Ha kétszer feltöltődik a piros sáv, akkor vége a játékodnak. Természetesen bármelyik pályát újrakezdheted, ha valamit elrontottál. A játékban összesen 30 pálya található, melyek a játék előrehaladtával egyre hosszabbak, és nehezebbek lesznek. Minden pályán találhatsz valami titkos, elrejtett tárgyat. Próbáld meg ezeket is megkeresni a kijárathoz vezető úton!
Készítő:
A10.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
2852
Értékelés:
(Szavazatok: 13, Átlag:4.31)

Oszd meg barátaiddal is a Instantaneous Combustion Syndrome játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist