Frost Bite 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Frost Bite 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Frost Bite 2 játék

Frost Bite 2 Frost Bite 2
background
Leírás:
Segíts a kis hegymászónak feljutni minden egyes pályán a hegycsúcsra, utad során vigyázz az ellenfelekkel és gyűjts minél több pontot. A Frost Bite mászkálós játék során a célod, hogy eljuss a hegyláncok tetején található zászlórúdhoz. Útközben rengeteg fura lénnyel találkozhatsz, akiket vagy ráugrással, vagy a köteleddel tudsz elintézni. A pálya különböző részein fagylaltok és egyéb édességeket találsz szétszórva, melyeket begyűjtve pontokat szerezhetsz. Minden szinten megtalálhatod a BONUS szó betűit, melyekből ha sikerül mindet összeszedned, akkor aktiválod a bónuszpályát, ahol temérdek mennyiségű finomságot gyűjthetsz be. Használd a köteledet azokra a helyekre, ahová már nem tudsz feljutni ugrással. Óvakodj a szörnyektől és a csapdáktól. A pályák több részén is találhatsz majd zászlókat, melyek ellenőrzőpontokként funkcionálnak. Ez azt jelenti, hogy ha legyőznek valahol utána a pályán, akkor az utolsó ellenőrző ponttól folytathatod a játékod.
Készítő:
Nitrome.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
4343
Értékelés:
(Szavazatok: 32, Átlag:4.81)

Oszd meg barátaiddal is a Frost Bite 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist