Fox Adventurer

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Fox Adventurer

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Fox Adventurer játék

Fox Adventurer Fox Adventurer
background
Leírás:
Mr Fox őrületes kalandokba keveredik az erdőben, segítsd őt útja során: kerüld ki az akadályokat, gyűjtsd össze a drágaköveket, és keresd meg a kijárathoz vezető utat. Mr.Fox az erdő bátor kalandora nagy útra vállalkozott az erdőben, ahol rengeteg gyémánt és drágakő van elhullajtva. A játékban különféle akadályok vannak elhelyezve a pályákon, viszont ezek nem minden napszakban látszódnak. Vannak olyan akadályok, amelyek csak nappal, és vannak olyanok is, amelyek csak éjszaka látszódnak. A játéksáv alján található ikonoknál megtalálható a napszak váltó. Ezen kívül létrehozhatsz egy kőmásolatot magadról, illetve megtalálod ugyanezen a sávon az ugrás gombot is. Egy pályát akkor teljesítesz, ha begyűjtöd a kijárathoz szükséges kulcsot, és ezután el is jutsz a kijárathoz. Légy ügyes, és próbáld meg minden egyes pályán begyűjteni a három zöld drágakövet!
Készítő:
GamePix.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
7338
Értékelés:
(Szavazatok: 7, Átlag:4.43)

Oszd meg barátaiddal is a Fox Adventurer játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist