Clone Space

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Hirdetések

Clone Space játék

Clone Space Clone Space
background
Leírás:
Juss át a különleges laboratórium pályáin a főhőssel, az általad létrehozott klónok segítségével. A játék pályáin a célod, hogy elérd a kijáratot és átjuss a következő helyszínre. A játék legvégén pedig szembe kerülsz a főellenséggel, akit le kell győznöd. A mászkálós játék rengeteg fejtörő pályát tartalmaz, melyet meg kell oldanod. A főhős egyedül nem tudna eljutni a pályák végére, viszont segítségére van egy különleges fegyver, amellyel klónokat tud létrehozni. A főhős és a klónok között az Q és E gombokkal válthatsz, így hát te választhatod ki azt, éppen kit szeretnél irányítani. Használd a klónokat a veszélyes helyek feltárására, a különféle kapcsolók aktiválására. A klónokat ügyesen kell használnod, hiszen minden pályán maximum 4 klónt használhatsz. A létrehozott klónok csak bizonyos ideig élnek, a hátralévő életüket a fejük felett található sáv mutatja. Ha egy pályát elrontanál, akkor bármikor újrakezdheted az R gomb megnyomásával. Juss át az összes pályán és intézd el a főszörnyet a játék végén!
Készítő:
Plonga.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
3200
Értékelés:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Clone Space játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist