Bad Ice Cream 3

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Bad Ice Cream 3

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Bad Ice Cream 3 játék

Bad Ice Cream 3 Bad Ice Cream 3
background
Leírás:
A Bad Ice Cream játék harmadik részében a feladatod, hogy összegyűjtsd a jégkrém figurákkal a pályán található összes gyümölcsöt. A játékot játszhatod egyedül, vagy akár barátoddal együtt is. A játék célja, hogy a pályákon található különféle gyümölcsöket begyűjtsd úgy, hogy közben az ellenfeleket elkerülöd. A begyűjtendő gyümölcsök listáját a képernyő alsó részén láthatod. A következő gyümölcsöt csak akkor jelenik meg és kezdheted el gyűjteni, ha az egyik fajta gyümölcsből már az összeset összeszedted. Használd a jégtörő és a jégkészítő erődet, hogy utat törj magadnak, illetve akadályt építs az ellenfeleid számára. A pályákon a legkülönfélébb ellenfelekkel találkozhatsz, vigyázz rájuk, mert amint hozzád érnek, vége a játékodnak. Próbáld meg őket a mászkálós játék során bezárni egy jégkalitkába. Így egy kis időre időt nyerhetsz, de ez se tart örökké, hiszen ők is képesek a jégfalakat feltörni.
Készítő:
Nitrome.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
10903
Értékelés:
(Szavazatok: 39, Átlag:4.36)

Oszd meg barátaiddal is a Bad Ice Cream 3 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist