Avalancher

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Hirdetések

Avalancher játék

Avalancher Avalancher
background
Leírás:
Játssz az Avalancher, különlegesen izgalmas mászkálós játékkal, melyben a feladatod, hogy minden pályán összegyűjtsd az elszórt pénzt, és megtaláld a kijáratot. Az Avalancher játék egy nagyon jól sikerült mászkálós játék, melynek főszereplője egy sárga kis figura. Minden pályát úgy tudsz teljesíteni, ha elegendő pénzt gyűjtesz össze. Ha elérted a megfelelő összeget, akkor a pályán található ajtó kinyílik. Próbáld meg a különféle szinteket maximális pontszámmal teljesíteni: ehhez nem kell mást tenned, mint az összes érmét összegyűjteni, amit csak találsz. Ha ez sikerül, akkor cserébe csillagot kapsz a játéktól. Lesznek olyan pályák, ahol vágó fegyverre is szükséged lesz, hiszen a pénzérmék egy építmény belsejében vannak elrejtve. Használd a fegyvereket ügyesen, válaszd mindig a megfelelő eszközt, a megfelelő helyen. Vigyázz, mert minden ilyen fegyverben korlátozott számú lőszer van. Ha elrontanád a pályát, akkor bármikor újrakezdheted azt, az újrakezdő gomb segítségével. Az Avalancher játékban összesen 30 izgalmas, jól kidolgozott, egyre nehezedő pálya található. Teljesítsd mindet maximális pontszámmal!
Készítő:
Bigdino.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
3018
Értékelés:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Avalancher játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist