Another Life 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Another Life 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Another Life 2 játék

Another Life 2 Another Life 2
background
Leírás:
A két szerelmes ismét bajba került, segíts nekik átjutni a veszélyekkel teli pályákon anélkül, hogy bármelyikőjüknek is baja esne. Az Another Life játék második részében ismét rengeteg kalandban lesz részed a szerelmes fiatalokkal. A szerelmes pár egy varázslatnak köszönhetően egyik pillanatról a másikra, egy másik világban találták magukat. Segíts nekik átjutni a pályák másik oldalán található kijárathoz, és utad során gyűjts minél több aranykulcsot. A játékban mind a két szereplőt neked kell irányítani, de ha van partnered a játékban, akkor jóval könnyebb a játék. A kétszemélyes játékok során fontos, hogy mindkét játékos között meglegyen az összhang, és együtt tudják ügyesen irányítani a szereplőket. Az Another Life 2 mászkálós játék egy tipikus kétszemélyes játék, amely nagyon hasonlít a Tűzfiú és Vízleány játékokra. A kék hajú szereplő át tud sétálni a kék színű folyadékon, míg a piros hajszínű szereplő a piros színű folyadékon. Minden pályát csak úgy tudsz teljesíteni, ha mindkét szereplőt használod. Egy adott pályát akkor teljesítesz, ha mindkét szereplő eléri a kijáratot! Légy ügyes, és vezesd őket át az ismeretlen, idegen világon!
Készítő:
Kiz10.com
Kategória:
Mászkálós játék
Feltöltés:
Játszva:
3654
Értékelés:
(Szavazatok: 8, Átlag:4.63)

Oszd meg barátaiddal is a Another Life 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott mászkálós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist