Wrath of Zombies

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Wrath of Zombies

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Wrath of Zombies játék

Wrath of Zombies Wrath of Zombies
background
Leírás:
Intézd el az összes zombit az egyetlen túlélővel: vészeld túl a különböző támadás hullámokat, majd készülj fel a következő csapásra. A Wrath of Zombies zombis játék célja, hogy túlélj minden napot, és felkészülj a következő akcióval teli csatára. Egyedüli túlélőként hatalmas felelősség van a válladon, hiszen ha te is elbuksz, akkor vége az emberiségnek. Lődd ki a pályákon az összes zombit, akivel csak találkozol. Minden egyes legyőzött ellenfél egy kis pénzt hagy maga után, melyet ha felszedsz, később fejlesztésekre költhetsz el. A lövöldözős játék küzdelmei során folyamatosan fejlődik a főhős karaktere, így a megszerzett tapasztalati pontokat (XP) felhasználhatod hősöd formálására. A begyűjtött pénzt felszerelésekre, a meglévő fegyvereid fejlesztésére és újabb, erősebbek megvásárlására használhatod fel. Éld túl az összes napot, és intézd el az egyre erősödő zombi csapatokat!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Lövöldözős játék
Feltöltés:
Játszva:
2304
Értékelés:
(Szavazatok: 5, Átlag:4.20)

Oszd meg barátaiddal is a Wrath of Zombies játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lövöldözős játékok
LABLAB
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist