Wings.io

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Hirdetések

Wings.io játék

Wings.io Wings.io
background
Leírás:
A Wings io egy újabb izgalmas többszemélyes játék, amelyben egy vadászrepülő pilótájaként kell kilőnöd az ellenséges repülőket. A lövöldözős online játékban a világ többi játékosaival kell megküzdened. Irányítsd a repülődet az egereddel, és szerezz minél több pontot, hogy fentebb kerülj a ranglistán. Minden megszerzett fegyver és sárga pötty pontot ér. Továbbá minden lelőtt ellenfélért is kapsz pontot, viszont ha valaki téged talál el, akkor büntetésből csökken a pontszámod. Az adott csatában az első helyezett pilótát egy sárga koronával megjelöli a játék, így az ő helyzetét mindenki láthatja. Ha te kapod meg a koronát, akkor készülj fel, hogy hirtelen mindenki ellened fog megindulni. Gyűjtsd a pályán megtalálható fegyvereket, melyekkel megnövelheted a tűzerődet. Próbálj meg a Wings.io jűátékban minél többször az élmezőnybe kerülni, és szerezd meg a lehető legtöbbször az első helyért járó koronát. Ha tetszett a játék, próbáld ki oldalunkon a világszerte népszerű Agar.io játékot is!
Készítő:
Wings.io
Kategória:
Lövöldözős játék
Feltöltés:
Játszva:
3667
Értékelés:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Wings.io játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lövöldözős játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist