Strike Force Heroes 3

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Strike Force Heroes 3

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Strike Force Heroes 3 játék

Strike Force Heroes 3 Strike Force Heroes 3
background
Leírás:
A Strike Force Heroes játék harmadik részében még több izgalom, még több őrületes harc és küzdelem vár rád, intézd el a pályán az ellenfeleket és mentsd meg a világot! A Globex seregei már készen állnak, hogy meghódítsák az egész világot, a feladatod, hogy megakadályozd őket tervük megvalósításában. Az SFH lehet a megmentő, kevés csapatuk Dél-Amerikában tartózkodik, ahol a főhadiszállásuk van. Válaszd ki a különféle küldetésekre a megfelelő embereket, és küldd őket csatába. A lövöldözős játék során különféle helyszíneken számos ellenféllel kell megküzdened. Győzedelmeskedj minden pályán, szerezz új fegyvereket és használd azokat az ellenfeleid ellen. A Strike Force Heroes játékban több játékmód is található, Team Deathmatch, sima Deathmatch és Capture the Flag egyaránt. Teljesíts minden küldetést, és akadályozd meg a Globexet, hogy világuralomra törjön!
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Lövöldözős játék
Feltöltés:
Játszva:
6819
Értékelés:
(Szavazatok: 16, Átlag:4.38)

Oszd meg barátaiddal is a Strike Force Heroes 3 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lövöldözős játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist