Smokin Barrels 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Smokin Barrels 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Smokin Barrels 2 játék

Smokin Barrels 2 Smokin Barrels 2
background
Leírás:
Smokin Barrel sorozat újabb részében ismét rengeteg vadnyugati banditát kell eltenned a láb alól. A Főhős már régóta járja a vidéket, de sokáig nem találkozott semmiféle banditával, mígnem egy felborult postakocsihoz nem ért. A rablók vérszemet néztek vele, és párbajra hívták őt. Intézd el a különböző helyszíneken az összes gazfickót. Helyezd az egérmutatót a bal alsó sarokban található nyugalmi zónába, majd amint megjelenik a képernyőn a céltábla, gyorsan vidd oda az egered és tüzelj. Ha te voltál a gyorsabb, akkor te viheted be a találatot, viszont ha az ellenfeled éri el előbb a táblát, akkor ő tud elsőként tüzelni. Minél pontosabban célzol a céltáblára, annál erősebb sebzést tudsz okozni ellenfelednek. Légy gyors, reagálj a leghamarabb és találd el minél többször a vetélytársad. A párbajok végén a boltban vásárolhatsz extrákat és fejlesztéseket, de ha szükséges, az életerődet is helyreállíthatod.
Készítő:
PLaypod.com
Kategória:
Lövöldözős játék
Feltöltés:
Játszva:
3393
Értékelés:
(Szavazatok: 16, Átlag:4.63)

Oszd meg barátaiddal is a Smokin Barrels 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lövöldözős játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist