Pirates Kingdom Demolisher

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Pirates Kingdom Demolisher

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Pirates Kingdom Demolisher játék

Pirates Kingdom Demolisher Pirates Kingdom Demolisher
background
Leírás:
Intézd el a kalózokat a pályán: célozz ügyesen az ágyúddal, és rombold le a felépített erődöket, és a bennük rejtőző kalózokat. A Pirates Kingdom Demolisher egy izgalmas, kalózos lövöldözős játék, melyben a feladatod, hogy az összes bujkáló kalózt kilődd a rejtekhelyéről. Célozz az ágyúddal a felépített építmények valamely részére, és tüzelj. Ha megfelelő helyen találod el az erődítményt, akkor azok összeesnek, és így az alattuk tartózkodó kalózoknak nincs esélye a menekülésre. Ha találkozol foglyokkal a kalózhajókon, akkor rájuk nagyon vigyázz, hiszen nekik nem eshet bántódásuk. Ha véletlenül egy túsz életét veszti, akkor sajnos újból kell kezdened az adott pályát. Figyelj arra is oda, hogy csak megadott számú ágyúgolyód van, amivel gazdálkodhatsz. Ha kifogysz a munícióból, akkor újból kell kezdened az adott pályát!
Készítő:
8iz.com
Kategória:
Lövöldözős játék
Feltöltés:
Játszva:
2301
Értékelés:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Pirates Kingdom Demolisher játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lövöldözős játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist