Heroes in Super Action Adventure

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Heroes in Super Action Adventure

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Heroes in Super Action Adventure játék

Heroes in Super Action Adventure Heroes in Super Action Adventure
background
Leírás:
A gonosz madarak és a macskák együttes erővel támadták meg a Földünket, csak néhány hős maradt, aki megmentheti a világot a pusztulástól. Segíts a különböző hősöknek visszaverni a gonosz lények támadását. Vezesd át a hősöket a pályákon és intézz el minél több ellenfelet anélkül, hogy téged elpusztítanának. A lövöldözős játék elején csak egy hőssel tudsz játszani, de a játék előrehaladtával egyre több karaktert tudsz majd kiválasztani. Minden karakternek más és más képességei lesznek, így érdemes megfontolni, éppen melyik hőssel szeretnél játszani az adott pályán. A küzdelmek során csillagokat és pénzérméket gyűjthetsz össze. Ha egy pályán mind az 5 csillagot sikerül begyűjtened, bónuszpontokat kapsz. Az összegyűjtött arany pénzekből pedig különféle fejlesztéseket végezhetsz. Teljesítsd az összes pályát, majd a játék végén győzd le az ellenfelek vezetőit, és tanítsd őket móresre.
Készítő:
Playhub.com
Kategória:
Lövöldözős játék
Feltöltés:
Játszva:
1924
Értékelés:
(Szavazatok: 2, Átlag:2.00)

Oszd meg barátaiddal is a Heroes in Super Action Adventure játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lövöldözős játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist