Heap Zombies

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Hirdetések

Heap Zombies játék

Heap Zombies Heap Zombies
background
Leírás:
Egy óriás akcióban vehetsz részt ebben az akció lövöldözős játékban, intézd el a zombikat a társaiddal együtt, és győzd le az ellenfél csapat játékosait. Egy nem mindennapi online lövöldözésben vehetsz részt a Heap Zombies játékban, válassz magadnak egy pályát, és már indulhat is az őrületes akció.
Ha bekerülsz egy szerverre, akkor addig várnod kell, míg az adott körnek vége van. Ez idő tájt csak a kezdőponton állsz, de mozogni nem tudsz.
A zombik özönlenek a játékban, az elején egy gépfegyverrel kezdesz, de gyorsan begyűjthetsz magadnak egy sörétes puskát vagy akár egy lángszórót is. Intézd el a támadó zombi hordákat és nyomuljatok előre csapattagjaiddal az ellenfél bázisa felé. Gyűjtsetek minél több pontot, és nyerjétek meg a végső csatát.
Minden küzdelem adott ideig tart, ezidő alatt kell a többiekkel minél több pontot össze lövöldöznötök. Ha vége egy körnek, újból választhatsz, hogy a pirosak vagy kékek táborába szeretnél tartozni. A Heap Zombies játék igazán remek kikapcsolódást nyújt a lövöldözős játékok szerelmeseinek!
Készítő:
A10.com
Kategória:
Lövöldözős játék
Feltöltés:
Játszva:
3719
Értékelés:
(Szavazatok: 21, Átlag:4.29)

Oszd meg barátaiddal is a Heap Zombies játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lövöldözős játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist