Gun Zombie Gun 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Gun Zombie Gun 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Gun Zombie Gun 2 játék

Gun Zombie Gun 2 Gun Zombie Gun 2
background
Leírás:
Intézd el a western hőssel a pályákon megbújó zombikat, célozz ügyesen és tisztítsd meg az összes helyszínt. Az zombik visszatértek, a kiváló fegyverforgatónak rengeteg dolga lesz a játék során. Minden pályán megadott számú tölténnyel rendelkezel, ennyi lövésből kell elintézned az összes élőholtat. Használd ki a pályákon található robbanószereket vagy savas hordókat. Ha beállítod az irányzékot, akkor a fehér pöttyökből álló irány mutatja a töltény útját. Ha elfogytak a töltényeid, és van még legalább egy élőholt a pályán, akkor újból kell kezdened az aktuális szintet. Igyekezz minél kevesebb töltényt felhasználni, mert a végén annál több csillagot szerzel. Ha esetleg elégedetlen vagy az egy vagy kettő csillaggal, akkor bármikor újrajátszhatod a pályát, és megpróbálhatod megszerezni a legnagyobb elismerést jelentő három csillagot.
Készítő:
Kiz10.com
Kategória:
Lövöldözős játék
Feltöltés:
Játszva:
2657
Értékelés:
(Szavazatok: 13, Átlag:4.77)

Oszd meg barátaiddal is a Gun Zombie Gun 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lövöldözős játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist