Fire and Might

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Fire and Might

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Fire and Might játék

Fire and Might Fire and Might
background
Leírás:
Intézd el a sárkánnyal a különféle pályákon a katonákat: lődd ki a tűzgolyókat a talajon és a levegőben érkezőkre. A lövöldözős játék összesen 20 pályát tartalmaz, melyben egyre erősödő ókori katonák, varázslók, katapultok és mágusok ellen kell megküzdened. Az első pályákon csak egyszerű gyalogosok, dárdások az ellenfeleid, őket még könnyedén le tudod győzni. Egy dologra kell csak figyelned, hogy kikerüld a rád célzott dárdákat. A legyőzött katonák után pénzjutalmat kapsz, melyeket a pályák után fejlesztésekre költhetsz. Fejlesztheted a sárkányod életerejét, a sárkányod gyógyulását, a tűzgolyók erősségét és gyorsaságát. Minden fejlesztés pénzbe kerül. A fejlesztések nélkül a későbbi pályákon nem fogsz tudni győzedelmeskedni. A katapultok érkezésével egy igen erős egység kerül be a játékba, az általuk dobott köveket már nem tudod szétégetni a tűzgolyókkal. Ezeket csak jó manőverezéssel tudod elkerülni. Vigyázz a csapdákra, és a különféle varázslatokra és küzdj meg mind a 20 pályán az ellenséggel!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Lövöldözős játék
Feltöltés:
Játszva:
2833
Értékelés:
(Szavazatok: 10, Átlag:4.10)

Oszd meg barátaiddal is a Fire and Might játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lövöldözős játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist