Family Rush

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Hirdetések

Family Rush játék

Family Rush Family Rush
background
Leírás:
A gonosz elrabolt egy ártatlan kisgyermeket, segíts őt megmenteni, mielőtt még túl késő lenne. A gonosz egy különleges varázsitalt szeretne készíteni, melyhez szükséges egy igazi gyermek. Nem is tétlenkedett, elküldte legjobb szörnyeit, hogy szerezzenek egyet. Egy család házánál hamar rá is találtak a csöppségre, és elrepültek vele. A nagypapa és az anya a szörnyek után eredt. Ekkor érkezett haza az apa, aki hamar felfegyverkezett és a gonoszok után indult. Segítsd őt útja során, intézd el az összes szörnyet és a végén mentsd meg a kisgyermeket. A játék során különböző pontokat kell elérned, ezeken a pontokon egy segítőtársat kapsz magad mellé. Minden pontnál valaki foglyul lesz ejtve: az anya, a nagypapa és a nagymama. Ha eljutsz ezekig a pontokig, akkor a megmenekült családtagok felveszik veled együtt a harcot a gonoszok ellen. Juss el a gonosz főhadiszállásáig és szerezd vissza ami a tiéd. Utad során intézz el minél több szörnyet. Minden megölt szörny után pénzjutalmat kapsz, melyből minden kör végén fejlesztéseket vásárolhatsz.
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Lövöldözős játék
Feltöltés:
Játszva:
3626
Értékelés:
(Szavazatok: 18, Átlag:4.11)

Oszd meg barátaiddal is a Family Rush játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lövöldözős játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist