Epic Time Pirates

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Epic Time Pirates

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Epic Time Pirates játék

Epic Time Pirates Epic Time Pirates
background
Leírás:
Egy különleges kalóz hajó járja a világot, mellyel különböző időkbe tudsz elutazni a legénységeddel. Teljesítsd a 20 különféle küldetést, és legyél te a legnagyobb kalóz a csapatban. A küldetések során idegen kalózokkal kell megküzdened a változatos pályákon. Lődd ki az ellenfeleket, vezesd győzelemre a saját legénységedet. Gyűjtsd a pénzt, hiszen a küldetések végén vásárolhatsz magadnak újabb fegyvereket vagy akár egy háziállatot is. A háziállat melletted lesz a csaták során, és különféle képességeit fordítja a javadra.
A fedélzeten különböző emberekkel találkozhatsz, akiktől fegyvert, vagy újabb ruhákat vásárolhatsz. A nagy monitor előtt találod meg a lövöldözős játék alap küldetéseit, de játszhatsz egyszeri meccseket is. Légy részese a küzdelemnek és vedd fel a harcot, Leechuck, Joey, Tardy és Deadeye társaiddal egyetemben. A fedélzeten megkeresheted kalóztársaidat, és az ő kinézetüket is megváltoztathatod, ha szeretnéd.
Készítő:
Notdoppler.com
Kategória:
Lövöldözős játék
Feltöltés:
Játszva:
3029
Értékelés:
(Szavazatok: 20, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Epic Time Pirates játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lövöldözős játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist