Disease Warrior Rampage

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Disease Warrior Rampage

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Disease Warrior Rampage játék

Disease Warrior Rampage Disease Warrior Rampage
background
Leírás:
Egy kis világban, ahol ezernyi kis lény kezdi meg életét, hatalmas harc folyik az életben maradásért. A lövöldözős játék egyik főhőse, a zöld figura, akinek egyetlen célja van: életben maradni. Intézd el a különböző szinteken az ellenfeleket és a főellenségeket. Gyűjtsd be a pályán található bónuszokat és használd a területre leeső erősebb fegyvereket.
Ha egy szörnyet kilősz, akkor belőle különböző mennyiségű aranyérme hullik ki. Ezeket gyűjtsd be, és használd majd fel a körök végén. Minden szint végén egy erősebb szörny érkezik, akit le kell győzni. Természetesen a nagy szörnynek mindig lesznek követői is, akik megnehezítik a munkádat. Ha legyőzted őt is, akkor visszakerülsz a menübe, ahol különféle képességeket fejleszthetsz magadon. Például gyorsaság, életerő, pajzs, páncél, lőszer.
Magasabb összegekért vásárolhatsz akár újabb fegyvert is, de fejlesztheted a meglévő fegyverarzenálodat is. Intézz el mindenkit az összes pályán és légy te az egyetlen, aki talpon marad a játék végééig!
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Lövöldözős játék
Feltöltés:
Játszva:
3883
Értékelés:
(Szavazatok: 25, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Disease Warrior Rampage játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lövöldözős játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist