Dead End Street

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Dead End Street

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Dead End Street játék

Dead End Street Dead End Street
background
Leírás:
Segíts Brett-nek és családjának átjutni a zombikkal teli vidéken: intézd el a különféle állomásokon a zombi hordákat és kerülj egyre közelebb az menedékhelyhez. Brett és családja egy átlagos hétvégi kirándulásra indultak, amikor azt vették észre, hogy a vidék, ahol éppen járnak zombikkal van ellepve. Egyetlen egy hely maradt, ami zombi mentes, ez pedig a Highway Park. A feladatod, hogy segíts nekik átjutni erre a helyre, miközben minél több zombit intézel el. Minden állomáson egy csapatnyi zombi érkezik, akiket el kell intézned. Minden pályán három féle fegyvered lesz: lőfegyver, robbanószer, és egy közeli fegyver: általában kés. Mindegyik fegyvert csak bizonyos időközönként használhatod. A lőfegyverrel tudsz a legtovább gazdálkodni, ezt csak akkor kell nélkülöznöd, amikor a tárad kifogyott. De ekkor is pár másodperc után újra használhatod. Hasonlóképpen használhatod a másik két fegyvert is, de ezekre minden használat után kell várnod egy kicsit, hogy újraélesedjenek. A kilőtt zombik pénzt hagynak maguk után, melyet begyűjtve később felhasználhatsz. Minden kör végén a térkép menüben találod magad. Innen juthatsz el a fejlesztő központba, ahol újabb fegyvereket, vagy a már meglévő eszközeidet fejlesztheted.
Készítő:
Box10.com
Kategória:
Lövöldözős játék
Feltöltés:
Játszva:
2279
Értékelés:
(Szavazatok: 0, Átlag:0.00)

Oszd meg barátaiddal is a Dead End Street játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lövöldözős játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist