CS Portable

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Hirdetések

CS Portable játék

CS Portable CS Portable
background
Leírás:
A Counter Strike lövöldözős játék az egyik legsikeresbb többszemélyes FPS a PC-s játékok történelmében. A terroristák és a terrorista-elhárítók taktikai csatája rengeteg izgalmas emléket szerzett játékosok millióinak. A CS Portable (Critical Strike játék) egy ingyenes online játék, amely a Counter Strike-ból jól ismert játékmódokat örökölte. Rengeteg pálya és játékos várja a lövöldözni vágyó játékosokat. A játékban a CS-hez hasonlóan itt is két csapat közül választhatsz: terroristák, vagy terrorista-elhárítók. Eleinte csak egy kézi fegyvered lesz, de később válogathatsz a különféle erősebb és pontosabb fegyverek közül is. A játékban játszhatsz egyedül is, úgynevezett BOT-ok (számítógép vezérelt játékosok) ellen, de ha regisztrálsz, akkor az éppen játékban lévő online emberekkel is csatába szálhatsz. A CS egyjátékos módjában játszhatsz klasszikus meccset, csapatmeccset (Team Deathmatch), zombi inváziót (Zombie Survivor), vagy Bot meccset (Bot Match). Minden küzdelemben egy adott pénzösszeggel indítasz, amely növekszik, ha elintézel valakit. A fegyverboltban a megszerzett pénzből erősebb és jobb fegyvereket vásárolhatsz. Az elintézett ellenfelek fegyereit be is gyűjtheted, így olyan puskák is a kezedbe kerülhetnek, amelyeket csak a másik csapat használhat. Az egyik legfurább pályája a játéknak a Rats, aholis szinte kisegérként (vagy patkányként) érezheted magadat. A játékosok összementek, vagy inkább a pálya lett óriási mellettük. Érdekes és egyben szórakoztató a furcsa módban a küzdelem. A CS Portable játékban rengeteg új pálya van, melyeket mindenki teljesen ingyen kipróbálhat. Ha több izgalomra vágysz, akkor érdemes beregisztrálnod a Multiplayer (többjátékos) módba.
Készítő:
Studionmars.com
Kategória:
Lövöldözős játék
Feltöltés:
Játszva:
7223
Értékelés:
(Szavazatok: 47, Átlag:4.21)

Oszd meg barátaiddal is a CS Portable játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lövöldözős játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist