Bear in Super Action Adventure 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Bear in Super Action Adventure 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Bear in Super Action Adventure 2 játék

Bear in Super Action Adventure 2 Bear in Super Action Adventure 2
background
Leírás:
A gonosz nyulak visszatértek, segíts a szuperhős medvének, akit téli álmából ébresztettek fel. A Bear in Super Action Adventure első részében a hős medve egyedül vette fel a harcot az ellenséggel, és a játék végén legyőzte a nyulak vezetőjét. A második rész elején riadtan érkezik egy medve a főhősünkhöz, aki éppen téli álmot aludt. Mikor felébresztették őt, nem értette mi történhetett, hiszen a gonosz ellenséget teljesen legyőzte. Kiderült, hogy a nyulak nem adták fel, és azt a tervet eszelték ki, hogy akkor támadnak, amikor az összes medve a téli álmát alussza. A főhős nem sokat gondolkodott, gyorsan magához ragadta fegyverét, és csatába indult. Az ellenfelek eleinte egyszerű repülő lények lesznek, viszont később egyre erősebb, és nehezebben legyőzhető szörnyek érkeznek. A feladatod, hogy elintézz mindenkit, és a legvégén móresre tanítsd a vezetőjüket, a főszörny nyulat! A pályák között, a begyűjtött pénzből vásárolhatsz fejlesztéseket, bónuszokat, amelyekre a játék további részében szükséged lesz!
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Lövöldözős játék
Feltöltés:
Játszva:
2244
Értékelés:
(Szavazatok: 0, Átlag:0.00)

Oszd meg barátaiddal is a Bear in Super Action Adventure 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lövöldözős játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist