Bear in Super Action Adventure

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Bear in Super Action Adventure

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Bear in Super Action Adventure játék

Bear in Super Action Adventure Bear in Super Action Adventure
background
Leírás:
Mentsd meg a Földet az óriás idegen zöld nyúltól és seregétől a bátor medvével. A különleges kinézetű óriás nyúl és gonosz serege a Földet szemelték ki meghódításra. Az erdő lakója, a kis barna medve viszont nem adja meg magát egy könnyen. Csatára hívja az ellenséget, és a te segítségedre van szüksége. Vezesd őt az idegen lényekkel elleni háborúban, és védd meg a planétát. Gyűjts minél több pénzt, melyet a pályák között fejlesztésekre költhetsz el. Fejlesztheted életerődet, lövésed erősségét, gyorsaságát, repülési sebességed és a különleges képességeidet. A fejlesztésekre szükséged is lesz, hiszen a zöld nyúl egyre nagyobb és erősebb sereget küldd ellened. A legkülönfélébb ellenfelekkel találkozhatsz a lövöldözős játék során. Győzedelmeskedj az összes pályán, gyűjtsd be bónuszpontokért a pályákon található 5 csillagot, és védd meg a bolygónkat az idegen lények elleni harcban!
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Lövöldözős játék
Feltöltés:
Játszva:
2529
Értékelés:
(Szavazatok: 10, Átlag:4.60)

Oszd meg barátaiddal is a Bear in Super Action Adventure játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lövöldözős játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist