Wheely 7 - Detective

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Wheely 7 - Detective

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Wheely 7 - Detective játék

Wheely 7 - Detective Wheely 7 - Detective
background
Leírás:
Wheely-nek, a négykerekű piros autónak ezúttal egy bűnügyi esetet kell kinyomoznia: segíts neki kézre keríteni a városi bankból megszökő bűnözőket. A Wheely játék hetedik részében ismét rengeteg izgalmas kaland és fejtörő vár rád. A feladatod, hogy átjuttasd a piros autót a pályákon: egyszerűen csak kattints a kocsira, hogy elinduljon, majd ismét kattints rá, ha azt szeretnéd, hogy megálljon. A pályán rengeteg logikai feladvány vár rád, melyeket meg kell oldanod. Keresd az ajtó nyitókat, a rejtett zárakat, tisztítsd meg Wheely előtt az utat, és juttasd őt át a pályarészek túloldalára. A Wheely játékok előző részeihez hasonlóan a pályákon most is szerezhetsz bónuszpontokat: ehhez nem kell mást tenned, mint megtalálnod a pályán elrejtett mini piros autót és a hozzá tartozó kereket. A harmadik jutalmat akkor szerzed meg, ha elérsz a célmezőbe.
Ha tetszett a logikai, kaland játék, akkor nézd meg oldalunkon az előző részeket is: a Wheely 6. részében egy szerelmi történetbe csöppenhetsz bele, míg a Wheely 5. részében a világot kell megmentened!
Készítő:
Pegasgames.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
4553
Értékelés:
(Szavazatok: 10, Átlag:4.60)

Oszd meg barátaiddal is a Wheely 7 - Detective játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist