Wheely 6 - Fairytale

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Wheely 6 - Fairytale

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Wheely 6 - Fairytale játék

Wheely 6 - Fairytale Wheely 6 - Fairytale
background
Leírás:
Wheely, a kis piros autó újabb kalandokba keveredik, a Wheely játékok 6. részében ezúttal egy igazi tündérmesébe csöppenhetsz bele. A kaland játék most is egy átlagos nappal kezdődött, Wheely, és a kis lila lány autó moziba mentek, ahol egy tündérmesét szerettek volna megnézni. Sajnos a gonosz autó itt is rájuk talált, és Wheely a moziszékből egyenesen a történetbe varázsolta el. A tündérmesében rengeteg kaland és izgalom vár rá. Alig, hogy teljesítesz egy-két pályát, máris egy gonosz sárkány elrabolja a királykisasszonyt a játékból. A feladatod innentől kezdve az lesz, hogy megmentsd a királylányt a fogságból, és visszajuss a való életbe. A játék során most is a különböző tárgyakra kell kattintanod, és úgy kell alakítanod a történéseket, hogy végül Wheely átjusson a pályák túloldalára. A Wheely játékokban megszokott módon most is gyűjtetsz bónuszpontokat, ha megtalálod a pályákon elrejtett piros kis autókat és kerekeket. Ha tetszett a Wheely játék hatodik része, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod az előző részeket is, melyeket megtalálsz oldalunkon!
Készítő:
Pegasgames.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
3871
Értékelés:
(Szavazatok: 26, Átlag:4.73)

Oszd meg barátaiddal is a Wheely 6 - Fairytale játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist