Wheely 5 - Armageddon

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Wheely 5 - Armageddon

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Wheely 5 - Armageddon játék

Wheely 5 - Armageddon Wheely 5 - Armageddon
background
Leírás:
Wheely a négykerekű piros autó újabb kalandokba keveredik: segíts neki az elromlott fűnyírója helyére egy működőképes gépet találni. A Wheely autós játék ötödik részének története egy átlagos, hétköznapi délután kezdődik: Wheely a házuk előtti füves területet szeretné lenyírni kedvenc, bejáratott fűnyírójával. De sajnos egy furcsa, idegen kavicsnak tolja a szerkezetet, mely az ütközés következtében azonnal elromlik. Wheely nem tétlenkedik, gyorsan elindul, hogy egy újat szerezzen be a közeli boltból, a kis piros autó ekkor még nem is sejti, hogy a kalandok csak ezután kezdődnek! Segítsd őt a veszélyekkel teli pályákon, kattints mindig a megfelelő időben a megfelelő pontra a pályán, és juttasd át őt mindig a piros zászlóval jelzett területre. Ha esetleg elrontanál valamit, bármikor újra kezdheted az adott helyszínt. Bónuszpontokért gyűjtsd be a pályán elrejtett kis piros autómodelleket és a szürke autógumikat. Ha mindent megtalálsz, és a piros zászlóig is sikerül eljutnod, akkor megszerzed a pályán maximálisan kapható három csillagot!
Készítő:
Pegasgames.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
4676
Értékelés:
(Szavazatok: 41, Átlag:4.39)

Oszd meg barátaiddal is a Wheely 5 - Armageddon játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist