Tumble Tiles

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Tumble Tiles

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Tumble Tiles játék

Tumble Tiles Tumble Tiles
background
Leírás:
Tüntesd el a különféle színű blokkokat és teljesítsd az előírt feladatokat ebben az izgalmas, kalandokkal teli zuhatag játékban. A klasszikus zuhatag játékok szabályai érvényesek a Tumble Tiles ingyenes játékra: a célod, hogy minél több, azonos színű blokkot tüntess el a pályáról. Egy blokkcsoportot akkor tudsz eltüntetni, ha azok három vagy több azonos, egymással kapcsolódó darabból állnak. A játék jobb oldalán láthatod, hogy az adott pályán éppen milyen bónuszokat gyűjthetsz be. Ezeket akkor tudod aktiválni, ha az adott színű blokkból elegendőt tüntetsz el. A bónuszok lehetnek sor- vagy oszloptörlők, bombák és más hasznos blokkeltüntető funkciók. A játék bal felső sarkában láthatod a lépéseid számát, ez az a lépésszám, amennyi alatt teljesítened kell a feladatokat. Minél kevesebb mozgásból tudod teljesíteni a pályát, annál több csillagot és pontot szerzel!
Készítő:
Arkadium.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
6847
Értékelés:
(Szavazatok: 3, Átlag:3.67)

Oszd meg barátaiddal is a Tumble Tiles játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist