Trizzle

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Hirdetések

Trizzle játék

Trizzle Trizzle
background
Leírás:
A Trizzle logikai játék főszereplői a jellegzetes orosz festett fajátékok, a Matrjoska babák: a feladatod, hogy minél több babát összerakj, és eltüntess a pályáról. A festett fabábuk egymásba rakott, egyre kisebb szétszedhető babákból áll, a Trizzle játék menete is ezen alapul. A zuhatag játékhoz hasonló Trizzle-ben vízszintesen és függőlegesen csúsztathatod a játékmezőn található bábukat. Ha három vagy több azonos méretű babát egymás mellé vagy alá helyezel, akkor azok átkerülnek egy nagyobb babába. Ha összeraktad a legnagyobb Matrjoska babát is, akkor az eltűnik a játéktérről. A játék során gyűjtött pontjaid folyamatosan gyűlnek. Ha egy bizonyos pontszámot elérsz, akkor szintet ugrasz. Azt, hogy éppen mennyi hiányzik az új szinthez, a játék bal felső sarkában található sáv jelzi. Ha szintet ugrottál, akkor ajándékba néhány bónusz lépést is kapsz. A játék mindaddig tart, amíg el nem fogynak a lépéseid. Szerezz minél több pontot, és rakj össze minél több Matrjoska babát a játékban!
Készítő:
Arkadium.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
4720
Értékelés:
(Szavazatok: 13, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Trizzle játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist