Teleport Gun

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Teleport Gun

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Teleport Gun játék

Teleport Gun Teleport Gun
background
Leírás:
Segíts a mosómedvének átjutni a pályákon: gyűjtsd össze a pályán található csillagokat, majd keresd meg a kijáratot. A játék során a mosómedvével nem tudsz majd járkálni. Egyetlen egy eszközöd van arra, hogy elmozdulj, ez pedig a teleport fegyvered. A furcsa eszközzel a pálya bármely pontjára el tudod magad juttatni. A különlegessége a pályáknak, hogy nincs állandó gravitáció. Ez azt jelenti, ha a pálya tetejére teleportálod magad, akkor megfordul a gravitáció iránya is. Ezt sok pályán majd ki is kell használnod. A csillagokon kívül sokszor kell majd begyűjtened a kijáratokhoz szükséges kulcsokat is. Ha zavar a játék során, hogy állandóan fordul a pálya, akkor a bal felső sarokban található kamera ikonnal kikapcsolhatod, így a kamera mozgása nem fogja követni a gravitáció változását. A játékban összesen 30 pályát kell teljesítened a félős mosómedvével!
Készítő:
Kiz10.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2373
Értékelés:
(Szavazatok: 5, Átlag:3.60)

Oszd meg barátaiddal is a Teleport Gun játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist