Sugar Sugar 3

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Sugar Sugar 3

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Sugar Sugar 3 játék

Sugar Sugar 3 Sugar Sugar 3
background
Leírás:
Juttasd el a különböző nehézségű pályákon a lehulló cukorszemeket a megfelelő bögrébe úgy, hogy akadályokat rajzolsz a kristályszemek útjába. A Sugar Sugar logikai játék harmadik részében még több fejtörésre lesz szükséged, az első pályákon megtanulhatod, hogyan is kell elvezetni a különböző cukorszemeket a poharakba. Találkozhatsz a gyakorló pályákon a különféle színű szűrőkkel, amelyeken ha áthullanak a szemek, arra a színre színeződnek át, amilyen maga a szűrő. A szűrőkön kívül található a játékban teleport kapu is, amelyen ha átesnek a szemek, akkor egy teljesen más helyen kerülnek újra elő. Ha egy pályát véletlenül elrontanál, nem kell csüggedned, hiszen az újraindító gomb segítségével akárhányszor nekifuthatsz. Figyelj oda arra, hogy egy idő után a cukorszemek elfogynak, így ha ez idő alatt nem sikerült elegendő mennyiséget a színes bögrékbe juttatnod, akkor újból kell kezdened a pályát!
Készítő:
Bartbonte.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
3035
Értékelés:
(Szavazatok: 17, Átlag:4.71)

Oszd meg barátaiddal is a Sugar Sugar 3 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist