Spiters Annihilation 3

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Spiters Annihilation 3

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Spiters Annihilation 3 játék

Spiters Annihilation 3 Spiters Annihilation 3
background
Leírás:
Intézd el a szörnyeket a pályán és gyűjts össze minél több csillagot. A Spiters Annihilation előző részében a gonosz szörnyek pórul jártak, de nem adják fel egy könnyen a harcot. Bosszút forralnak, a játék első pályáin vígan játszadozó lényeket elrabolják és kalitkába zárják. A feladatot innentől kezdve, hogy az összes szörnyet elintézd. Dobd fejbe őket jégsziklával, vagy taszítsd őket a tüskés falra. Minden pályán más és más eszközeid lesznek, amelyeket felhasználhatsz, de mindegyikből csak véges számú. Ha elhasználtad a tárgyakat, amiket kaptál az adott pályára, és nem sikerült minden szörnyet elintézned, akkor vesztettél. Egy pályát bármikor újra kezdhetsz. Próbálj meg a helyszíneken minél több sárga csillagot begyűjteni. Ha mind a három csillagot sikerül megkaparintanod, akkor szerezheted a legtöbb pontot. Figyelj oda az idődre is, hiszen minél hamarabb teljesítesz egy pályát, annál több bónuszt zsebelhetsz be!
A játékban összesen 30 pálya található, melyek után meg kell küzdened a fő gonosszal!
Készítő:
Bigdino.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2603
Értékelés:
(Szavazatok: 18, Átlag:4.50)

Oszd meg barátaiddal is a Spiters Annihilation 3 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist