Snail Bob 8 - Island Story

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Snail Bob 8 - Island Story

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Snail Bob 8 - Island Story játék

Snail Bob 8 - Island Story Snail Bob 8 - Island Story
background
Leírás:
Snail Bob kalandjai folytatódnak, ezúttal egy titokzatos szigetre érkezik Bob, a csiga. A nyolcadik rész is rengeteg izgalmat és kalandot tartogat a játékosok számára. Csiga Bob éppen a papájával horgászott a jégen, amikor egy gonosz lény feldarabolta a Bob alatti jégmezőt. A csiga a jégpáncélon úszva egy különleges szigetre érkezik, ahol újabb varázslatos felejthetetlen kalandok várnak rá.
A legutóbbi részben Csiga Bob egy álomszerű kalandban vett részt, amelyben különféle mesebeli hősökkel, szörnyekkel kellett megküzdenie. A mostani logikai játék, a Snail Bob 8 epizódban egy ismeretlen szigetről kell kijutnod a főhős Bob csigával. A dzsungel vidék nem lakatlan, az őslakosok nagy számban hemzsegnek a bokrok és a fák között. Csapdáik és dárdáik állandó veszélyt jelentenek. Kerüld ki a csapdákat, menekülj el a bennszülöttek elől és juss át minden pályán a kijáratig. Kattints a csigára, ha meg szeretnéd állítani, ha megálltál, akkor lehetőséged van Bobbal a mozgás irányát megváltoztatni. A pályákon használd a tárgyakat, nyomd meg a szükséges gombokat, húzd meg a megfelelő karokat vagy éppen varázsold át a mozgó szikladarabokat. A játékban összesen 30 pályán kell átjutnod ahhoz, hogy kimenekülj a szigetről!
Készítő:
A10.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
9495
Értékelés:
(Szavazatok: 91, Átlag:4.30)

Oszd meg barátaiddal is a Snail Bob 8 - Island Story játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist