Snail Bob 7 - Fantasy Story

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Snail Bob 7 - Fantasy Story

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Snail Bob 7 - Fantasy Story játék

Snail Bob 7 - Fantasy Story Snail Bob 7 - Fantasy Story
background
Leírás:
Csiga Bob újabb kalandokba keveredik, a Snail Bob sorozat legújabb részében ezúttal egy álomszerű történetet élhetsz át a hős csigával. A Snail Bob 7 elején, megnézhetitek a játék bevezetőjét. A Csiga Bob egy hős mesét olvasott el, ahol egy legendás csiga legyőzött egy tűzokádó sárkányt. A főhősünk úgy hajtotta álomra fejét, hogy talán egyszer ő is egy sárkányt legyőző hőssé válhat. Elalvás után egy varázslatos és egyben veszélyes vidékre került csiga Bob.
Juttasd át az akadályokkal teli pályán Bobot a kijáratig, kattints a pályán található különböző gombokra tárgyakra úgy, hogy megtisztítsd a csiga előtt az utat. Használd a megállító vagy megfordító gombot a megfelelő időben.
Ha tetszett a Snail Bob 7 Fantasy Story játék, akkor érdemes kipróbálnod az előző részeket is, melyeket megtalálhattok a Játék7 oldalon.
Készítő:
A10.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
16085
Értékelés:
(Szavazatok: 130, Átlag:4.10)

Oszd meg barátaiddal is a Snail Bob 7 - Fantasy Story játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist