Slice the Box Level Pack

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Slice the Box Level Pack

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Slice the Box Level Pack játék

Slice the Box Level Pack Slice the Box Level Pack
background
Leírás:

Vágd le a megfelelő darabokat a különböző kartonlapokból úgy, hogy azok egy tárgy alakját adják vissza. A Slice the Box játék újabb része 30 pályával bővült, az eredeti játék az 1-30 pályáig tart, az új részeket a 30. pályától találod meg. Rengeteg tárgyat tudsz megeleveníteni a kartondobozokból, ha ügyesen vágod le a darabokat belőle. Minden pályán csak adott számú vágásod van, ha ennyi vágásból sem sikerül a szaggatott vonallal jelzett területet körbevágnod, akkor újból kell próbálkoznod. A logikai játék bal oldalán találhatod a vágások fajtáját, és hogy melyikből mennyit használhatsz fel. A játék elején csak egyenes vágásokat használhatsz, de később cikkcakkban is nyírhatod a kartonlapot. A cikkcakk vágást úgy tudod végrehajtani, hogy egy adott vágás után lenyomod a jobb egérgombot, majd folytatod a vágást egy másik irányban. Ha még nem játszottál a Slice the Box játékkal, akkor mindenképpen az első pályától érdemes elkezdeni a játékot.

Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2623
Értékelés:
(Szavazatok: 11, Átlag:4.82)

Oszd meg barátaiddal is a Slice the Box Level Pack játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist