Save the Dodos

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Save the Dodos

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Save the Dodos játék

Save the Dodos Save the Dodos
background
Leírás:
Mentsd meg a teleport kapuból kihulló dodó madarakat a pályákon: vezesd őket a kijáratig anélkül, hogy bármi bántódásuk esne. A játék számítógépen és mobil eszközön is kitűnően kezelhető. A képernyő különböző részeit tudod mozgatni vízszintesen és függőlegesen, úgy mintha egy élő puzzle darabjai lennének. A játékban két típusú pályával találkozhatsz, az egyikben a kijáratig kell a dodó madarakat elvezetned, a másikban pedig a kalitkába zárt dodókat kell megmentened. Az első néhány pályán még nem tudnak a madaraid elpusztulni, viszont később már csapdákkal teli pályák következnek, melyekbe ha beleszaladnak a madarak elpusztulnak. A madaraid számát a jobb felső sarokban találhatod, ha a madarak elfogynak, nem tudod folytatni a játékot. A létszámuk bizonyos időközönként automatikusan megnő, viszont ha nem akarsz várni, akkor aranytojásokért cserébe, azonnal visszaállíthatod az eredeti állapotot. A logikai játék 4 különböző helyszínt, és minden helyszínen rengeteg izgalmas és gondolkodtató pályával várja a játékosokat! Próbáld meg az összes pályát három csillagosra megcsinálni úgy, hogy közben a lehető legkevesebb dodót veszted el!
Készítő:
Spilgames.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
1917
Értékelés:
(Szavazatok: 6, Átlag:4.67)

Oszd meg barátaiddal is a Save the Dodos játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist