Safari Time 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Safari Time 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Safari Time 2 játék

Safari Time 2 Safari Time 2
background
Leírás:
Segíts a kis csíkos zebrának átjutni a szafari különböző pályáin: tüntesd el a járműve elől az akadályokat és vezesd át a következő helyszínre. A Safari Time játék második részének főszereplője ugyanaz a zebra, akit már az első részben megismerhettetek. A célod nem változott a mostani részben sem: kattints a különböző tárgyakra a pályán, hogy azok eltűnjenek, vagy aktiválódjanak. Próbáld úgy alakítani a terepet a szafari különböző helyszínein, hogy végül a zebra átjusson a jobb oldalon található kijárathoz. Vigyázz a pályán található veszélyekre, kerüld el a vadőröket és az orrvadászokat. Fontos, hogy csak akkor indítsd útjára a zebrát, ha már biztosan túl tud jutni a pályán, és semmilyen veszély nem fenyegeti. Vezesd át a bátor állatot az afrikai kontinensen, melyen összesen 25 pályát kell teljesítened! Ha tetszett a Safari Time 2 logikai játék és még nem játszottál az első résszel, akkor ne habozz, keresd meg oldalunkon, és játszd végig azt az epizódot is!
Készítő:
Kiz10.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2132
Értékelés:
(Szavazatok: 6, Átlag:4.83)

Oszd meg barátaiddal is a Safari Time 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist